Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá (8 - 14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

Hodnocení na Heurece

Zákazníci nás rádi doporučují.
Moc vám děkujeme!
Bez vás bychom toho nedosáhli.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Starnails s.r.o. se sídlem Slovenská 1085/1a, Ostrava, 70200, identifikační číslo: 07712197, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 76933 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jaký UV gel je nejlepší?
01.11.2018
Jaký UV gel je nejlepší?
Jaký UV gel je pro mé nehty nejlepší? Poradíme vám jak vybrat UV gel pro slabé a poškozené nehty, které jsou vhodné na tipy a které na šablony. Jaký j... číst celé
Jaký je rozdíl mezi UV gelem, akrylem, gel lakem? Vysvětlíme Vám to ;)
31.03.2017
Jaký je rozdíl mezi UV gelem, akrylem, gel lakem? Vysvětlíme Vám to ;)
Co je vlastně gel lak? Jak se gel-lak nanáší a jaké jsou jeho výhody? A nejsou pro mne lepší gelové nehty? Kamarádka chodí na akrylové nehty, mohla by... číst celé
Gelové nehty na šablony krok za krokem
11.03.2017
Gelové nehty na šablony krok za krokem
Modelace UV gelem na šablonky je velmi oblíbená. Vymodelovaný nehet je velmi tenký a působí přirozeně. Ptáte se jak modelovat gelové nehty na šablony?... číst celé
Gelové nehty na tipy krok za krokem
26.02.2017
Gelové nehty na tipy krok za krokem
Začínáte pracovat s UV gelem? Nevíte, k čemu slouží všechny ty vodičky, co je to kamufláž, jednofázový gel, jaký je rozdíl mezi pilníkem 80/80 a 180/1... číst celé
Novinky do e-mailu

Otevřená Facebook skupina

Potřebujete poradit? Staňte se členem naší Facebook skupiny, která má více než 2000 členů.

přidat se ke skupině

Facebook stránka

Proč nakupovat u nás

  • Více než 5000 produktů skladem
  • Dárek ZDARMA ke každé objednávce
  • Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč
  • Zítra u Vás při objednávce do 12:30 hod.
  • Prověřeno profesionály
  • Poradíme Vám

Pohodlná platba


Informace pro zákazníky

Doprava a platbaObchodní podmínkyOchrana osobních údajůVýměna zbožíReklamaceRecenze a doporučeníRady a tipyO násKontakt

 

Zákazníci nás mají rádi

 

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 775 659 411 Po - Pá (8:00 - 14:00) info@starnails.cz Po - Ne (odpovídáme zpravidla do 3 hodin)