STARNAILS.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá (8 - 16 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499 Kč a máte dopravu ZDARMA

Zůstaňme v kontaktu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Starnails Europe s.r.o. se sídlem Strmá 2041/12a, 709 00 Ostrava, IČ: 09504427, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 83280 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nová prodejna STARNAILS® v Ostravě a 4 skvělé důvody, proč k nám zavítat!
Nová prodejna STARNAILS® v Ostravě a 4 skvělé důvody, proč k nám zavítat!
Je čas slavit! Naše nová kamenná prodejna už čeká na vaši návštěvu v Ostravě Mariánských Horách – ale oslavit to s námi klidně můžete i vy, kdo jste z... číst celé
Jak na modeláž UV/LED gelem
Jak na modeláž UV/LED gelem
Základní nehtová modeláž je jednoduchá a hravě ji zvládnete i vy. Prohlédněte si postup krok za krokem, aby vám neutekl žádný detail. číst celé
Znáte metody, se kterými budou vaše nehty dokonalé?
Znáte metody, se kterými budou vaše nehty dokonalé?
Krásné a upravené ruce jsou vaší vizitkou? Pak se jistě zajímáte o moderní manikúru. Z jakých metod úprav nehtů můžete v této době vybírat? Přinášíme ... číst celé
Festival BUBLANINA 2022
Festival BUBLANINA 2022
Na Bublaninu může vyrazit každý – nejen si spokojeně zabublat, ale i zablbnout v rytmu hudby, kterou rozdávají nadějní Djs. číst celé
Novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o slevách a novinkách z nehtového světa Starnails.
Starnails instagram

Proč nakupovat u nás

  • Více než 5000 produktů skladem
  • Dárek ZDARMA ke každé objednávce
  • Doprava ZDARMA od 1 500 Kč
  • Zítra u Vás při objednávce do 15:00 hod.
  • Prověřeno profesionály
  • Poradíme Vám

Pohodlná platba


Informace pro zákazníky

Doprava a platbaObchodní podmínkyOchrana osobních údajůVýměna zbožíReklamaceRecenze a doporučeníRady a tipyO násKontakt

 

Prověřeno zákazníky

¨

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 775 659 411 Po - Pá (8 - 16 hod) info@starnails.cz Po - Pá (odpovídáme zpravidla do 3 hodin)

 

 

 

Sledujte nás

 
© 2022 - Starnails Europe s.r.o. - všechna práva vyhrazena