Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá (8 - 14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

Hodnocení na Heurece

Zákazníci nás rádi doporučují.
Moc vám děkujeme!
Bez vás bychom toho nedosáhli.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Společnost Starnails s.r.o. se sídlem Slovenská 1085/1a, Ostrava, 70200, identifikační číslo: 07712197, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 76933 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vánoční TIPY: Dokonalé dárky pro dokonalé ženy
30.10.2019
Vánoční TIPY: Dokonalé dárky pro dokonalé ženy
Nevíte si rady, jaký dárek je nejlepší? Darujte pomůcky pro modeláž nehtů. S našim nákupním rádcem vyberete ten pravý dárek. číst celé
Gelové nehty na tipy krok za krokem
29.10.2019
Gelové nehty na tipy krok za krokem
Začínáte pracovat s UV gelem? Nevíte, k čemu slouží všechny ty vodičky, co je to kamufláž, jednofázový gel, jaký je rozdíl mezi pilníkem 80/80 a 180/1... číst celé
Artist gel - zdobení nehtů
01.10.2019
Artist gel - zdobení nehtů
Zdobení nehtů je IN. Je jednoduché, půvabné a každý nehet může mít odlišný vzor. S Artist gely Master edice bude zdobení nehtů hračkou. Nevěříte? Pojď... číst celé
Jak pracovat s poly gelem. Poly gel - návod.
15.09.2019
Jak pracovat s poly gelem. Poly gel - návod.
Koupili jste si poly gel sadu? Nevíte jak aplikovat? K čemu slouží duální šablony? Jaký je správný postup? Pojďme si podrobně říci jak nato. číst celé
Novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o slevách a novinkách z nehtového světa Starnails.

Otevřená Facebook skupina

Potřebujete poradit? Staňte se členem naší Facebook skupiny, která má více než 2000 členů.

přidat se ke skupině

Facebook stránka

Proč nakupovat u nás

  • Více než 5000 produktů skladem
  • Dárek ZDARMA ke každé objednávce
  • Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč
  • Zítra u Vás při objednávce do 12:30 hod.
  • Prověřeno profesionály
  • Poradíme Vám

Pohodlná platba


Informace pro zákazníky

Doprava a platbaObchodní podmínkyOchrana osobních údajůVýměna zbožíReklamaceRecenze a doporučeníRady a tipyO násKontakt

 

Zákazníci nás mají rádi

 

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 775 659 411 Po - Pá (8:00 - 14:00) info@starnails.cz Po - Ne (odpovídáme zpravidla do 3 hodin)