Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá (8 - 14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

Hodnocení na Heurece

Zákazníci nás rádi doporučují.
Moc vám děkujeme!
Bez vás bychom toho nedosáhli.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Starnails
Ochrana osobních údajů e-shopu Starnails
  1. Společnost Starnails s.r.o. se sídlem Slovenská 1085/1a, Ostrava, 70200, identifikační číslo: 07712197, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 76933 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Mgr. Martinou Stiborovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, s.p., IČ: 471 14 983, se sídlem Politických vězňů 909/4, Praha 1, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl A, vložka 7565
    • Geis CZ s.r.o. se sídlem: Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, IČ: 44567359, DIČ: CZ44567359,
      zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 14475
    • Heureka Shopping s.r.o. se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, IČ 24725382, DIČ CZ24725382, jako provozovatel portálu Heureka.cz
    • Google Inc. ("Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Smartsupp.com, s.r.o. IČ: 03668681 DIČ: CZ 03668681, Milady Horákové 13, 602 00 Brno, Česká republika
    • ComGate, a.s. Sídlo: Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, IČ: 265 08 842, DIČ CZ26508842, Zapsána dne: 4. února 2002 Spisová značka B 7523
      vedená u Městského soudu v Praze

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@starnails.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.starnails.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Jaký UV gel je nejlepší?
01.11.2018
Jaký UV gel je nejlepší?
Jaký UV gel je pro mé nehty nejlepší? Poradíme vám jak vybrat UV gel pro slabé a poškozené nehty, které jsou vhodné na tipy a které na šablony. Jaký j... číst celé
Jaký je rozdíl mezi UV gelem, akrylem, gel lakem? Vysvětlíme Vám to ;)
31.03.2017
Jaký je rozdíl mezi UV gelem, akrylem, gel lakem? Vysvětlíme Vám to ;)
Co je vlastně gel lak? Jak se gel-lak nanáší a jaké jsou jeho výhody? A nejsou pro mne lepší gelové nehty? Kamarádka chodí na akrylové nehty, mohla by... číst celé
Gelové nehty na šablony krok za krokem
11.03.2017
Gelové nehty na šablony krok za krokem
Modelace UV gelem na šablonky je velmi oblíbená. Vymodelovaný nehet je velmi tenký a působí přirozeně. Ptáte se jak modelovat gelové nehty na šablony?... číst celé
Gelové nehty na tipy krok za krokem
26.02.2017
Gelové nehty na tipy krok za krokem
Začínáte pracovat s UV gelem? Nevíte, k čemu slouží všechny ty vodičky, co je to kamufláž, jednofázový gel, jaký je rozdíl mezi pilníkem 80/80 a 180/1... číst celé
Novinky do e-mailu

Otevřená Facebook skupina

Potřebujete poradit? Staňte se členem naší Facebook skupiny, která má více než 2000 členů.

přidat se ke skupině

Facebook stránka

Proč nakupovat u nás

  • Více než 5000 produktů skladem
  • Dárek ZDARMA ke každé objednávce
  • Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč
  • Zítra u Vás při objednávce do 12:30 hod.
  • Prověřeno profesionály
  • Poradíme Vám

Pohodlná platba


Informace pro zákazníky

Doprava a platbaObchodní podmínkyOchrana osobních údajůVýměna zbožíReklamaceRecenze a doporučeníRady a tipyO násKontakt

 

Zákazníci nás mají rádi

 

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 775 659 411 Po - Pá (8:00 - 14:00) info@starnails.cz Po - Ne (odpovídáme zpravidla do 3 hodin)