Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá (8 - 14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

Hodnocení na Heurece

Zákazníci nás rádi doporučují.
Moc vám děkujeme!
Bez vás bychom toho nedosáhli.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Starnails
Ochrana osobních údajů e-shopu Starnails
  1. Společnost Starnails s.r.o. se sídlem Slovenská 1085/1a, Ostrava, 70200, identifikační číslo: 07712197, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 76933 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Mgr. Martinou Stiborovou tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, s.p., IČ: 471 14 983, se sídlem Politických vězňů 909/4, Praha 1, zapsané v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl A, vložka 7565
    • Geis CZ s.r.o. se sídlem: Zemská 211/I, 337 01 Ejpovice, IČ: 44567359, DIČ: CZ44567359,
      zapsána v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Plzni, oddíl C, vložka 14475
    • Heureka Shopping s.r.o. se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8, IČ 24725382, DIČ CZ24725382, jako provozovatel portálu Heureka.cz
    • Google Inc. ("Google"), 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Smartsupp.com, s.r.o. IČ: 03668681 DIČ: CZ 03668681, Milady Horákové 13, 602 00 Brno, Česká republika
    • ComGate, a.s. Sídlo: Praha 7 - Holešovice, Jankovcova 1596/14a, PSČ 170 00, IČ: 265 08 842, DIČ CZ26508842, Zapsána dne: 4. února 2002 Spisová značka B 7523
      vedená u Městského soudu v Praze
    • Zásilkovna s.r.o. Sídlo: Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9, IČ: 28408306, DIČ: CZ28408306, v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 139387

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@starnails.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.starnails.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Vánoční TIPY: Dokonalé dárky pro dokonalé ženy
30.10.2019
Vánoční TIPY: Dokonalé dárky pro dokonalé ženy
Nevíte si rady, jaký dárek je nejlepší? Darujte pomůcky pro modeláž nehtů. S našim nákupním rádcem vyberete ten pravý dárek. číst celé
Gelové nehty na tipy krok za krokem
29.10.2019
Gelové nehty na tipy krok za krokem
Začínáte pracovat s UV gelem? Nevíte, k čemu slouží všechny ty vodičky, co je to kamufláž, jednofázový gel, jaký je rozdíl mezi pilníkem 80/80 a 180/1... číst celé
Artist gel - zdobení nehtů
01.10.2019
Artist gel - zdobení nehtů
Zdobení nehtů je IN. Je jednoduché, půvabné a každý nehet může mít odlišný vzor. S Artist gely Master edice bude zdobení nehtů hračkou. Nevěříte? Pojď... číst celé
Jak pracovat s poly gelem. Poly gel - návod.
15.09.2019
Jak pracovat s poly gelem. Poly gel - návod.
Koupili jste si poly gel sadu? Nevíte jak aplikovat? K čemu slouží duální šablony? Jaký je správný postup? Pojďme si podrobně říci jak nato. číst celé
Novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o slevách a novinkách z nehtového světa Starnails.

Otevřená Facebook skupina

Potřebujete poradit? Staňte se členem naší Facebook skupiny, která má více než 2000 členů.

přidat se ke skupině

Facebook stránka

Proč nakupovat u nás

  • Více než 5000 produktů skladem
  • Dárek ZDARMA ke každé objednávce
  • Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč
  • Zítra u Vás při objednávce do 12:30 hod.
  • Prověřeno profesionály
  • Poradíme Vám

Pohodlná platba


Informace pro zákazníky

Doprava a platbaObchodní podmínkyOchrana osobních údajůVýměna zbožíReklamaceRecenze a doporučeníRady a tipyO násKontakt

 

Zákazníci nás mají rádi

 

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 775 659 411 Po - Pá (8:00 - 14:00) info@starnails.cz Po - Ne (odpovídáme zpravidla do 3 hodin)