Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá (8 - 14 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA

Hodnocení na Heurece

Zákazníci nás rádi doporučují.
Moc vám děkujeme!
Bez vás bychom toho nedosáhli.

 

 

Zůstaňme v kontaktu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Starnails s.r.o. se sídlem Strmá 2041/12a, 709 00 Ostrava, IČ: 07712197, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 76933 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) (dále jen „Správce“),, aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@starnails.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Startovací sada na gelové nehty - jak začít
Startovací sada na gelové nehty - jak začít
Zakoupením sady na gelové nehty začíná u začátečníka vždy mnoho otázek. K čemu je tento gel, jak dlouho ho mám vytvrdit v lampě? Připravili jsme pro V... číst celé
Francouzská manikúra gel lakem
Francouzská manikúra gel lakem
Máte ráda přirozené a upravené nehty? Pak Vás naučíme, jak na jednoduchou a vždy elegantní Francouzskou manikúru gel lakem. A co k tomu potřebujete? P... číst celé
One Step gel laky 4v1, proč je musíte mít?
One Step gel laky 4v1, proč je musíte mít?
Jste začátečník a váháte, který gel lak je pro Vás ten pravý? Nebo chcete rozšířit svou kolekci gel laků? Dnes Vám představíme One Step gel laky. Dozv... číst celé
One Step gel laky 4v1, jak je nanášet
One Step gel laky 4v1, jak je nanášet
Podrobný postup, video-návod, jak nanášet gel laky One Step 4v1 krok za krokem. Gel laky One Step jsou velmi vhodné pro začátečníky. Nepotřebují podkl... číst celé
Novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o slevách a novinkách z nehtového světa Starnails.

Otevřená Facebook skupina

Potřebujete poradit? Staňte se členem naší Facebook skupiny, která má více než 2000 členů.

přidat se ke skupině

Facebook stránka

Proč nakupovat u nás

  • Více než 5000 produktů skladem
  • Dárek ZDARMA ke každé objednávce
  • Doprava ZDARMA od 1 500,- Kč
  • Zítra u Vás při objednávce do 12:00 hod.
  • Prověřeno profesionály
  • Poradíme Vám

Pohodlná platba


Informace pro zákazníky

Doprava a platbaObchodní podmínkyOchrana osobních údajůVýměna zbožíReklamaceRecenze a doporučeníRady a tipyO násKontakt

 

Zákazníci nás mají rádi

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 775 659 411 Po - Pá (8:00 - 14:00) info@starnails.cz Po - Pá (odpovídáme zpravidla do 3 hodin)
© 2021 - Starnails s.r.o. - všechna práva vyhrazena