STARNAILS.cz
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá (8 - 16 hod)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 499 Kč a máte dopravu ZDARMA

Zůstaňme v kontaktu

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Společnost Starnails Europe s.r.o. se sídlem Strmá 2041/12a, 709 00 Ostrava, IČ: 09504427, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka 83280 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@starnails.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Nehty jako Halloweenský doplněk
Nehty jako Halloweenský doplněk
Halloween, ne moc proslulý svátek v České republice, avšak v posledních letech dost oblíbený především díky tematickým večerům v klubech napříč celým ... číst celé
Nová prodejna STARNAILS® v Ostravě a hned několik důvody, proč k nám zavítat!
Nová prodejna STARNAILS® v Ostravě a hned několik důvody, proč k nám zavítat!
Je čas slavit! Naše nová kamenná prodejna už čeká na vaši návštěvu v Ostravě Mariánských Horách – ale oslavit to s námi klidně můžete i vy, kdo jste z... číst celé
Jak na modeláž UV/LED gelem
Jak na modeláž UV/LED gelem
Základní nehtová modeláž je jednoduchá a hravě ji zvládnete i vy. Prohlédněte si postup krok za krokem, aby vám neutekl žádný detail. číst celé
Znáte metody, se kterými budou vaše nehty dokonalé?
Znáte metody, se kterými budou vaše nehty dokonalé?
Krásné a upravené ruce jsou vaší vizitkou? Pak se jistě zajímáte o moderní manikúru. Z jakých metod úprav nehtů můžete v této době vybírat? Přinášíme ... číst celé
Novinky do e-mailu
Buďte první, kdo se dozví o slevách a novinkách z nehtového světa Starnails.
Starnails instagram

Proč nakupovat u nás

  • Více než 5000 produktů skladem
  • Dárek ZDARMA ke každé objednávce
  • Doprava ZDARMA od 1 500 Kč
  • Zítra u Vás při objednávce do 15:00 hod.
  • Prověřeno profesionály
  • Poradíme Vám

Pohodlná platba


Informace pro zákazníky

Doprava a platbaObchodní podmínkyOchrana osobních údajůVýměna zbožíReklamaceRecenze a doporučeníRady a tipyO násKontakt

 

Prověřeno zákazníky

¨

Odborné poradenství

Potřebujete poradit s výběrem?
Neváhejte nás kontaktovat:

+420 775 659 411 Po - Pá (8 - 16 hod) info@starnails.cz Po - Pá (odpovídáme zpravidla do 3 hodin)

 

 

 

Sledujte nás

 
© 2022 - Starnails Europe s.r.o. - všechna práva vyhrazena